CAFETERES AUTOMĂ€TIQUES

cafeteres automĂ tiques

Quins son els tipus de cafeteres automĂ tiques que podem comprar?

Començar el matĂ­ amb una tassa de cafè deliciosa i amb olor exquisit Ă©s fonamental per començar el dia. El cafè s’ha convertit en una beguda molt consumida a gairebĂ© tot el mon, pel seu sabor i per el seu aroma molt particular que tenen. Hi ha diferents tipus de cafeteres: les mĂ quines de cafè per a professionals que sĂłn les que normalment tenen les grans empreses, o tambĂ© podem trobar les mĂ quines de cafè d’Ăşs domèstic que sĂłn les que normalment busquem avui dia, i sĂłn de les que anem a parlar en aquest article. Us ensenyarem una recopilaciĂł de les millors cafeteres automĂ tiques per casa.

cafetera automĂ tica

Les millors cafeteres automàtiques o elèctriques que podem fer servir a casa

Cada tipus de cafetera tĂ© caracterĂ­stiques especials i forma de preparar una tassa de cafè, per aquest motiu Ă©s bo saber com funcionen i quin estil de cafè es pot preparar amb cadascuna. Hi ha persones que prefereixen una cafetera senzilla i fĂ cil de fer servir, com ara les cafeteres manuals, i altres persones que no els importa tenir un tipus de cafetera que sigui una mica mĂ©s complicat d’usar però que els preparin el tipus de cafè que els ells volen, com ara les cafeteres automĂ tiques. A continuaciĂł us ensenyem els tipus de cafeteres automĂ tiques que podem comprar per casa i una selecciĂł de les que considerem que son les mĂ©s adients per vosaltres.

Les millors Cafeteres automĂ tiques de degoteig

cafetera de degoteig

Anomenades tambĂ© com cafeteres americanes, la cafetera de degoteig normalment la podrĂ s trobar en oficines per ser una mĂ quina de cafè econòmica i algunes de gran capacitat. Com funciona una cafetera de degoteig? NomĂ©s cal posar aigua al dipòsit de la cafetera, s’espera a que s’escalfi l’aigua perquè desprĂ©s comenci a gotejar pel filtre on porta el cafè mòlt i aquest a la vegada es diposita en una olla de vidre que es troba a la part inferior. Fins i tot hi ha cafeteres de degoteig programables que permeten deixar programades des d’un dia abans, no cal perdre temps als matins si vols una tassa de cafè acabada de fer i llesta per beure.


Les millors Cafeteres automĂ tiques Express

cafetera express

La mĂ quina Express Ă©s una de les cafeteres domèstiques mĂ©s buscades i preferides per la majoria de les persones, ja que es pot obtenir una bona tassa de cafè tots els matins. En anys passats era normal que la cafetera express nomĂ©s es veiĂ©s en botigues o bars pel cost que tenien, i per la despesa que s’ha de fer per mantenir-la, però això ha canviat grĂ cies a les grans empreses que venen productes econòmics per a la cuina. GrĂ cies al fet que el cafĂ© Ă©s una beguda molt demandada Ă©s que podem trobar cafeteres exprĂ©s per a Ăşs domèstic i infinitat de models i marques de cafeteres a preus accessibles i de molt bona qualitat. A aquestes mĂ quines de cafè Ă©s molt important donar-los un bon manteniment, ja que s’embruten rĂ pid i necessiten que es netegin amb mĂ©s freqüència perquè el cafè conservi el mateix gust original del gra.


Tipus de Cafeteres de CĂ psules

Amb aquesta mĂ quina de cafè en particular no sĂłn com les altres cafeteres que hem vist que fas servir el cafè normal, mĂ©s aviat sĂłn cĂ psules preenvasadas que contenen el cafè segellat. Les cafeteres de cĂ psules han estat molt ben acceptades pels amants del cafè, això Ă©s a causa del gust del cafè que preparen, al fĂ cil que Ă©s d’usar-les i als seus dissenys elegants i de dimensions acceptables, que no ocupen molt espai a la cuina. No nomĂ©s hi ha cĂ psules de cafè, podem trobar tambĂ© cĂ psules de cafè amb llet o xocolata calenta. SĂłn fĂ cils de netejar i usar, nomĂ©s cal obrir la cĂ psula perquè pugui entrar a l’aigua calenta a l’hora d’introduir-la i llest. Hi ha dos tipus de cafeteres de cĂ psules que sĂłn mĂ©s reconegudes que les altres: les Cafeteres Nespresso i les Cafeteres Dolce Dusto. A diferència de les altres cafeteres amb aquestes podrĂ s preparar un altre tipus de begudes calentes, per exemple xocolata calenta o te i clar, cafè de cĂ psules de diferents sabors.

cafeteres de capsulas nespresso
Cafetera de CĂ psules Nespresso
Cafeteres Dolce Gusto
Cafetera de CĂ psules Dolce Gusto

Les millors Cafeteres de cĂ psules Nespresso

Les millors Cafeteres de cĂ psules Dolce Gusto

Les millors marques de cafeteres automĂ tiques del mercat

Potser no t’has decidit per comprar una cafetera segons el tipus, aleshores et deixem una selecciĂł de les millors marques de cafeteres per que poguis navegar entre elles i decidir quina Ă©s la cafetera ideal.

cafeteres krups

cafeteres cecotec
cafeteres bosch
cafeteres siemens

cafeteres philips
cafeteres delonghi

Eiiiiiii, no marxis sense veure més estris de cuina , mira la pàgina principal i cerca el producte que més et vingui de gust.