RATLLADORS DE CUINA

ratlladors de cuina

Usos dels ratlladors de cuina

Els ratlladors són un clàssic estri de cuina que si bé va ser creat per ratllar formatges, amb una forma bastant simple i de molt fàcil ús, conforme han passat els anys, els qui els tenien a les cuines, van començar a donar-los diverses utilitats per facilitar amb això tant la preparació de determinades receptes, com perquè la presentació d’aquesta quedés completament perfecta a la vista. Acord a tals utilitats que els qui l’adquirien li anaven donant, com ara ratllar fruits secs, tòfones, pa dur, i alguns que altres hortalisses i fruites, s’han creat una diversa gamma de tipus de ratlladors, igualment pràctics quant a dissenys, força innovadors i encara més funcionals que aquests primers models. Tal com en els seus inicis, actualment, els ratlladors de cuina continuen sent relativament econòmics i accessibles per a tots els qui cuinen ja sigui de manera particular o professional.

Tipus de ratlladors de cuina

Pràctics, versàtils i per a tots els gustos és l’extensa varietat de tipus de ratlladors que existeix actualment al mercat d’utensilis de cuina bàsics i indispensables per a principiant, particulars i professionals de la gastronomia, coneix les seves característiques especifiques, dissenys, funcions i utilitats per a la que han estat creats i que altres pots donar a cadascú.

Ratllador universal o de 4 cares

És un model de ratllador dels més antics, que en l’actualitat segueix sent la primera opció dels que acaba de adquirir els seus estris de cuina, això pel fet que és amb el que més se senten familiaritzats per haver-los vist a les cuines de tots els seus familiars conforme creixien; les seves funcionalitats són ratllat gruixut, mitjà, fi i llescar. Aquest tipus de ratllador, n’hi ha en disseny clàssic i innovadores versions de luxe, ambdues opcions força econòmiques i igualment útils, no obstant els materials dels innovadors, han estat creats per ser molt més còmodes d’usar i més atraients a la vista.

Ratllador d’espècies

És un dels dissenys innovadors, en general són força lleugers, petits o prims i en tots els seus models són absolutament útils quant a les seves funcions de ratllar molt finament tot tipus d’espècies.

Ratllador laminador

Innovador, senzill i molt pràctic, és quant a disseny i utilitat aquest ratllador de formatges i altres aliments, tal com el seu nom indica, ratlla i làmina, a la majoria dels seus models, les seves làmines són ajustables d’acord amb qualsevol de les dues especifiques funcionalitats que se’n vulgui obtenir.

Ratllador per tallar a juliana

És per molt un dels més complets quant a funcions, utilitat i fàcil maneig, conforme a les diferents fulles (discos) que porta cada model, obtindràs, perfectes llesques, tires i ratllats en diferents dimensions.

Ratllador de maneta

És un dels més innovadors i pràctics quant a funcionalitat, els seus diferents models permeten ratllar més fàcil i ràpida diversitat d’aliments, com ara formatges, hortalisses i fruites.

Ratllador giratori per flors de formatge, xocolata,…

És un model de ratllador innovador del qual s’obtenen molt primes i atraients capes en forma de flor, de l’especific aliment dels que s’hi poden ratllar.

Eiiiiiii, no marxis sense veure més estris de cuina , mira la pàgina principal i cerca el producte que més et vingui de gust